Een groen kado

Je geliefde verrassen met een bosje bloemen. Om iets te vieren of gewoon zomaar. Doe jij het nog? Het geven van een groen kado is een kleine moeite, maar een groot gebaar voor de ontvanger. Zet een paar stappen terug in de tijd en geef je vriend, tante, zus of moeder een groen kado.

Wees origineel

Een kado verzinnen voor vrienden, familie of geliefde. Het kan soms lastig zijn, er is zoveel keuze dat je af en toe door de bomen het bos niet meer kunt zien. Heeft je zusje haar diploma gehaald en wil je laten zien dat je trots op haar bent? Of wil je je moeder bedanken voor de eeuwige steun die ze jou biedt? Met een groen kado, kies je altijd juist!

Florabiz vertelt jou wat de ideale groene kado's van dit moment zijn.

  • Strelitzia
    Een echte eye-catcher, dat is de strelitzia. De plant is maar liefst 150 cm hoog. Wil je écht indruk maken met je kado? Kies dan voor deze prachtige plant die een echte jungle-vibe overbrengt. De strelitzia herken je aan zijn prachtige, grote, groene bladeren. Wij horen je al denken: de plant is maar liefst 150 cm. Hoe ga ik die vervoeren? Bespaar tijd en moeite door de plant online te bestellen en direct te laten leveren aan de ontvanger. Voor dat je hem zelf in je woonkamer wilt houden.
  • Pilea
    De pannenkoekenplant is hip! Super trendy en low-budget. Deze pannenkoekenplant is een ideaal kado voor de millennial generatie: druk druk druk. Bang dat de aannemer van je kado door zijn of haar drukke leven het water geven van de plant af en toe over het hoofd ziet? Je pannenkoekenplant zal er niet wakker van liggen. Mocht er af en toe een blaadje van de plant afsterven, dan is hij in staat om een nieuw blaadje te laten groeien en zich weer van zijn beste kant kan laten zien.
  • Citroenboom
    Een kado die kado's geeft na verloop van tijd. Huh, wat is dat dan voor een kado? Dat willen we allemaal wel. Deze citroenboom deelt bij de juiste verzorging, rond de maand mei, extra kado's uit in de vorm van citroenen. Één druppeltje citroen kan al een boost geven aan je gerecht uit eigen keuken, en al helemaal wanneer deze uit eigen tuin komt. Plukken en smullen maar!